Nationale Tennis Vakbeurs woensdag 2 december

Nationale tennis vakbeurs gratis toegang

Eerste Nationale Tennis Vakbeurs

Op woensdag 2 december vindt de eerste Nationale Tennis Vakbeurs plaats in Evenementenhal Gorinchem. Dit is dé beurs waar gerenommeerde bedrijven uit de tenniswereld samenkomen met bestuursleden van tennisverenigingen uit Nederland en België.

 

Beurs voor vrijwilligers binnen tennisverenigingen
“De Nationale Tennis Vakbeurs is primair bedoeld voor de vele vrijwilligers die actief zijn binnen de ruim 1700 tennisverenigingen in Nederland. Tennisverenigingen worden veelal bestuurd door vrijwilligers die ook
 een betaalde baan hebben. De Nationale Tennis Vakbeurs geeft
een duidelijk beeld van wat je voor
 een tennisvereniging kunt inkopen. 
Juist voor hen is het prettig om alle leveranciers op de beurs te ontmoeten en zich te laten informeren omtrent de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van facilitaire inkoop”, vertelt Lion Blok, eventmanager binnen ZPRESS Sport.

250 toeleveranciers
“Er komen 250 toeleveranciers op het gebied van accommodaties, kantine inkoop, sportmaterialen, evenementen, sponsoring, medische materialen, financiële ondersteuning, merchandising, teamwear en fiscale zaken die van waarde zijn voor een tennisvereniging. De Nationale Tennis Vakbeurs richt zich niet alleen op clubbestuurders en sportambtenaren, maar ook op kantinebeheerders, trainers, materiaalmannen en de medische staf”, aldus Blok. “Daarbij kunnen ze deelnemen aan verschillende seminars, presentaties en genieten van top entertainment met bekende namen uit de tenniswereld.”

Gratis toegang

Een bezoek aan de beurs is geheel kosteloos en parkeren is tevens gratis. Voor e-tickets en meer informatie bekijk onze website: www.nationaletennisvakbeurs.nl

Schrijf je in, want als voorzitter, (jeugd) trainer, verzorger, penningmeester of bestuurder kun je deze beurs niet aan je voorbij laten gaan!

 

Over ZPRESS Sport

In 2011 is uitgever ZPRESS Sport gestart met de inmiddels zeer succesvolle Nationale Voetbal Vakbeurs. “Afgelopen jaren is de beurs ook bezocht door vele verenigingen buiten het voetbal om. De reden voor ons om de bestaande beurs uit te breiden met tennis”, aldus Blok. De Nationale Tennis Vakbeurs is onderdeel van de Nationale Sport Vakbeurs. De uitgeef tak ZPRESS Sport is met inmiddels 30 betaald voetbal organisaties onder contract, diverse hockeyverenigingen en media partner van o.a. ABN AMRO World Tennis Tournament, Rotterdam Topsport en Amsterdam ARENA marktleider in deze branche.

Gratis toegang nationale tennis beurs

Een reactie plaatsen